Шкільна їдальня з титан-цинку RHEINZINK

10.08.2017
Шкільна їдальня з титан-цинку RHEINZINK

Побудоване в центрі міста Веніс нову будівлю шкільній їдальні площею в 800 квадратних метрів привітати своїх учнів і викладачів. Проект, створений в оточенні зелені і з використанням натуральних матеріалів - в тому числі дерева і титан-цинку - відображає важливі особливості для будь-яких архітектурних стилів: повага до навколишнього середовища, екологічну стійкість, естетику і функціональність будівлі.

Архітектор Денис Гіллет звернув увагу на аспекти «взаємодії» будівлі з рослинним оточенням. «З самого початку я уявляв собі форму будівлі відповідну силуетах дерев. Будівля їдальні відрізняється від побитих архітектурних рішень цього типу проектів і пропонує оригінальну форму, яка використовує довжину непаралельних стін. Кривизною перекриття підкреслені додатково вхідні зони» - пояснює архітектор.

«Що стосується зовнішнього облицювання будівлі, то у нас не було ніяких сумнівів. Вибір природною сіро-блакитний патини RHEINZINK був найкращим способом вирішення архітектурної та естетичної завдання. Завдяки вибору титан-цинку ми отримали відповідний зовнішній вигляд поверхні, естетику і довговічність будівлі. Застосування титан-цинку RHEINZINK і його пластичність допомогли реалізувати також вигнуті форми, в тому числі критичний перехід з даху на фасад ".

Інвестор: Mairie де Vénissieux, Vénissieux, Франція
Архітектор: Денис Гіллет Architecte DPLG, Vénissieux, Франція
Виконавець робіт з титан-цинком: Vaganay Андре Sarl, Vernaison, Франція

Більш детальна інформація про технологію фасаду
Більш детальна інформація про технології даху

Для архітекторів:

Текстури поверхні
Замовлення проспектів і зразків
Технічна підтримка

RHEINZINK worldwide

Контактний телефон:!
+48 22 7899191